Sidor

onsdag 9 januari 2013

Florida 8 :e januari Prognosen är högsommar



Nu har Inga och jag återgått till det invanda pensionärslivet. Man märker som pensionär att tempot är högre när man är fler i huset.

Varje morgon slår vi på TV:n som har en kanal som alltid visar vädret.  Idag berättar de att de kommande 5 dagarna skall det bli 80 (28 – 29 grader Celsius) grader eller varmare, det säger att det är mycket varmare än normalt och motsvarar vädret i oktober eller april. Vi tackar och tar emot.
Strålande tider


Vi har haft problem med vår pool. Vi hade betalt en summa pengar för att få den uppvärmd när grabbarna var här. De första dagarna funkade det men sedan gick något sönder och ”engelska husfixaren” kunde inte fixa det själv utan måste vänta på reservdelar. Detta innebar att vi badade men det var lite ”kallt”, men i måndags fick de fart på den och vilken värme det blev, mer än badkarlsvärme 35 grader Celsius. Så nu blir det morgondopp, förmiddagsdopp och kvällsdopp.


Återigen tog vi oss en golfdag, hittade en bana söder om Lakesand som är en stad ut mot Mexikanska golfen, tog ett tag innan vi hittade dit men vi hann med de 18 hålen innan det blev mörkt. Denna gång spelade Inga bra golf, säger inget om min insats.
Med den huvudbonaden går det inte att spela bra golf, eller??

När vi kom hem satt vi i vårt uterum fram till klockan halvtolv i 23 grader värme och spelade tvåmans partiange. Ett spel som Patrik och Linda lärde oss. Ett spel som förloraren blir hysterisk av och det var inte jag.

1 kommentar:

  1. Vilket bra väder det blev nu! Härligt att poolen blev så varm tillslut. Här hemma är det runt noll grader som gäller.

    SvaraRadera