Sidor

tisdag 22 januari 2013

Florida 19 januari: Tack och hej till Pearle och Wilson samt hemresa tillbaka till Orlando



Vi uppskattade verklige den stora gästvänlighet vi fick av Pearle och Wilson. Vi tackade för oss tidigt på lördagsmorgonen, Wison skulle spela golf, en scramble tävling tillsammans med Jack, och Pearle skulle till sjukhuset för att hjälpa dem där.

Det fanns stora varma kattor hemma hos dem.


På vägen hem hittade vi en ”Outlet” med golfkläder. Nu blir det en helt ny golfgarderob framförallt för Inga men även jag hittade några fina golfshorts.

Inspirerade av golfkläderna blev vi också inspirerade för en ny golfrunda. In på en Mac Donalds, koppla upp oss på siten ”Golfnow.com” och boka tid på en golfbana som hette Palisades, greenfee 20 dollar per spelare. Den låg invid väg 27 och som vi skulle passera på vägen hem till Orlando.
Återigen en fin golfbana som låg på en höjd invid en stor sjö. Här fick vi spela tillsammans med en man med namnet Eriksson. Det visade sig att hans farfars far hade utvandrat till USA i slutet av1800-talet. Efter lite mera snack kom vi fram till att farfars fadern varit finlandssvensk och bott i västra Finland. Mr Eriksson hade aldrig varit i Europa men var mycket intresserad av att göra det och hörde sig för om priser m.m... Med andra ord fick vi mycket att prata om mellan bollarna när vi väntade på att slå ut.


Jag försökte återigen tänka på Wilson:s ord ”You should be relaxad”-. Det kändes bra och det blev återigen en bra runda. Nu är det jag som spelar bra och för Inga går det lite tyngre. Kanske skall jag tänka nytt när det gäller hennes proffskarriär här i USA och tänka mer på mig själv istället. 
En avslappnad golfare på golfbanan Palisades klubbhus inför en ny golfrunda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar