Sidor

torsdag 31 januari 2013

Florida 27:e januari: Dags för hemresa

Så var det dags för hemresa, enligt de papper vi fått av SAS skulle vi åka med 11:30 planet från Orlando för att sedan mellanlanda i New York för hemresa till Stockholm. I New York skulle vi ha nära fyra timmar på oss tills planet skulle lyfta till Arlanda. Det kändes bra.
Låser dörren på Lake Davenport  Blvd 406 där vi bott i sex underbara veckor.


Så blev det inte för när vi checkade in i Orlando så var vi inbokade på ett plan till New York klockan 14:20 vilket innebar att vi endast skulle få en knapp timme på oss i NewYork. 11:30 planet som vi trodde vi var inbokade på var fullsatt  Tjejen i incheckningen sa att 1 timme  skulle bli för knappt i New York för att hinna med planet till Stockholm. Jag kan sätta er på "standbyplats"  på 11:30 planet ifall om det blir några återbud så kanske det fixar sig ändå menade hon. Det gjorde det inte, inga återbud, så nu gällde det att ge järnet i New York.
Inflygning till mellanlandning på flygplatsen Newark  med Manhattan i bakgrunden.

När vi anlände till New York var det 40 minuter till avgången till Stockholm. Benen på ryggen jagade vi ut från planet sedan skulle vi åka tåg till en annan terminal, där skulle vi passera en säkerhetskontroll innan vi åter hade en sträcka till gaten.

När vi nådde säkerhetskontrollen stod en flygvärdinna och undra om det var vi som skulle med planet till Stockholm, då är det bråttom sa hon och hon gjorde så att vi kom först i kön genom alla kontroller. Andfådda var vi sist på planet men vi hade sju timmar att vila oss innan vi åter var hemma i Sverige.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar