Sidor

onsdag 9 januari 2013

Florida 6 :e januari Dagen före innan yngre generationens semester är slut



Vi hade tidigt bestämt oss för att ta en sista en sista golfrunda med grabbarna. Ännu en gång gick vi på ”engelske husfixarens förslag” en renommerad bana i Clermont som hette ”The KingsRidge course”. Clermont är Floridas alper så han lovade en kuperad bana där utslagen kunde ligga på en bergstopp och greenerna långt nere i dalen eller vise versa.

Vi hade också sagt att det skulle få kosta vad de kosta ville. När vi hade betalt allt, fyra greenfee, två golfbilar, hyrda golfset till grabbarna så blev priset knappa 200 kronor tillsammans. Helt otroligt de är en halv greenfee för en spelare i Orresta en helgdag.

Det där med berg och dalar var dock överdrivet även för en som kommer från platta Uppland. Orresta hål 12 står sig bra i denna konkurrens med hålen med största höjdskillnaden på den här banan, men jag förstår Jeff (husfixaren) för alla andra banor har max en meters höjdskillnad så platt är hela Florida.

Resultatet av rundan denna gång blev att Peter och jag själv hade lägsta ”scoren” men då slog Peter ut från vitt och jag från gult.
De konstiga färgerna beror på att kameran var inställd på "Ljusrör".

Efter rundan var vi uthungrade och kollade av de hundratals vägkrogar som finns. Vi fastnade för en italiensk restaurangkedja Carabassa. Perfekt miljö, mycket trevlig trevlig servitris och maten och drycken var också perfekt. Det blev med andra ord ännu en gång avsteg från ”Livingfood andan”.













Inga kommentarer:

Skicka en kommentar