Sidor

måndag 28 januari 2013

Florida 26:e januari: En underbar sommardag i januari

Hur ska vi ta till vara denna varma sommardag i januari. Förmodligen får vi vänta enda till i slutet av maj för att hitta en lika varm dag i Sverige.

Golf, god mat och dryck samt kultur skulle det bli.

Den vingård vi hade besökt för en vecka sedan hade varje lördag i januari en parkpicknick med musikunderhållning med start klockan 13:00. Målet var med andra ord att hitta en golfbana nära vingården.

Åter en gång in på golfboknings "appen" Golfnow. Inte svårt att hitta en golfbana, det fanns en drös av banor runt vingården och den vi bestämde oss för blev en 15 $ bana som hette Swiss.

Vilken bana, anspråkslöst klubbhus o.s.v. i förhållande till alla andra banor vi spelat på men när vi kom ut på själva banan var den i toppskick, vad vi trivdes under de fyra timmarna vi spelade i det härliga vädret.
Många av Floridas golfbanor ligger i villaområden men denna bana var en landsbygdsbana med naturen inpå. Här kunde man få vitamintillskott av alla apelsinträd intill banan.

Hungriga lämnade vi golfbanan med sikte på picknicken på vingården. Efter en kvart nådde vi den som det visade sig välbesökta evenemanget. Det var precis som vi hade tänkt sig. God mat, gott vin och bra underhållning av ett Raggae band.
Inga njuter av picknicken och härliga underhållningen

Bandet spelade raggae och sångaren kom från Jamaica.

Nöjda drog vi hemåt. Denna gång tog vi vägen förbi Orlandos downtown för att se de få skyskrapor som finns, Orlando är en väldigt utspridd stad med otaliga köpcentran och villaområde
De få husen i Orlando som har flera våningar finns i  Orlandos downtown.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar