Sidor

fredag 25 januari 2013

Florida 23 januari: Åter en golfdag



Idag kändes det åter dags för en golfrunda, kanske den sista på denna floridaresa då min hustru har planer för andra aktiviteter de sista dagarna här i Florida.
Vi tänkte besöka den högst rankade (vår egen ranking) banan Ridgewood men när vi skulle boka den på nätet fanns inga passande tider. Då tog vi istället den näst högst rankade banan Legends uppe i Clermont.

Vädret har svängt och blivit svalare framförallt på kvällar och nätter. Förra gången vi spelade på denna bana hade vi en boll framför oss som var ena riktiga sölbockar och vi måste bryta på 16:e hålet på grund av mörker. För att undvika detta så tog vi nu en tidigare tid klockan1 och 22, men samma sak uppträdde igen så när vi var på 18:e hålet var det knappt vi såg bollen och kallt hade det hunnit blivit och dåligt gick det på de sista hålen. Usch vad tråkigt. Vilka lyxproblem man har.

Jobbigt det här med golf.
Den goda middagen (Babyspenat, brysselkål, oliver, tomater,feta ost, solrosfrön och valnötter tillsammans med Lakeridge vin med smultronsmak) och flera segrar i domino över hustrun samt en titt på hockeyns elitserietabell med Skellefteå i topp muntrade dock upp mig innan sängen väntade.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar