Sidor

måndag 14 januari 2013

Florida 10 :e januari Jag är gift med ett golfproffs på USA-touren



Jag har upptäckt att jag är gift med ett golfproffs på USA touren. Idag startade Inga med att spela 18 hål i en scramble turnering för damer på golfbanan där vi bor. Hennes fyrboll belade en andraplats och hovade in många dollar. Sedan var det hem för lunch för att därefter spela ytterligare en 18-hålsrunda på Legends Golf & CC.

Legends ligger i Clermont 15 minuter ifrån där vi bor och var en trevlig bekantskap och som vi rankar som nummer 2 bland de banor vi spelat på.

Vi kom i samma boll som en New York –bo som på vinterhalvåret bor i Tampa 2 timmar från Orlando. Han spelade ungefär på samma nivå som mig, däremot briljerade ”proffs-Inga” med flera par på den svåra banan.
Legends golfbana rankar vi som nummer 2 på de banor som vi hittills spelat på.


Svårt par 3-hål som proffset Inga gjorde par på.


Vi fick nu också uppleva nackdelen att vem som helst får spela på banorna här, de kräver inget grönt kort som hemma i Sverige. Bollen som var före oss var förmodligen fyra nybörjare och de tog lång tid på sig på varje hål De kändes som om de minst slog 10 – 12 bollar på varje hål . Trots att alla hade golfbilar tog rundan över 5 timmar. Däremot så verkar alla acceptera det.  New York:an (han var polite) förklarade det med att man inte skall stressa på banan utan att ta det lugnt och ha trevligt det när man spelar golf.   
Golfbilar saknas inte. Detta var ett av garagen till golfbanan Legends.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar