Sidor

fredag 30 juli 2010

Nu är vi hemma

Färdväg den torsdagen den 29:e juli Så var det dags för den sista etappen.
Den började tidigt 00.00 på Kategat. Vi kom till Göteborg 02.00 och var hos Sune 20 minuter senare. Ylva hade hållit sig vaken och Sune vaknade när vi kom.

Det blev ett glas vin i deras nya lya och lite snack innan vi lade oss i husbilen.

Frukost klockan 10:30 och därefter gav i oss iväg mot Brunnby. Då hade det börjat regna och det förföljde oss ända till Västerås.

Oturligt nog hamnade vi i bilkö efter Alingsås då det hade inträffat en olycka så vi måste ta en omväg via Trollhättan och Lidköping. Trots att vi hade kört 666 mil så var det här första olyckan vi var i närheten av och som drabbade oss indirekt.

I Örebro regnade det så att vindrutetorkarna inte hann med ens på högsta farten och då var sikten som bilden nedan.
När vi kom till Enköping upphörde till vår förvåning regnet och vi raskt in i ICA Maxi och köpte mat då vi skulle bjuda våra amerikanska gäster Linda, Aron och Aron jr (som hade bott hos oss några dagar medan vi varit borta) och Annika och Göran på middag klockan 19:00.

Det blev en trevlig kväll då vi fick återse familjen "Linda med pannkakorna" från Utah. Vi träffade dem när vi besökte våra släkttingar i USA för två år sedan och nu när de på Sverige besök för första gången.


Här packar de sina väskor för att ge sig iväg till Köpenhamn och tillbaka till USA.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar