Sidor

tisdag 6 juli 2010

Första golfrundan

Resväg 5:e juli

Vilken härlig dag. Efter frukost blev det morgondopp i havet. Även jag (Calle bloggaren) doppade sig till hakan, uppskattad temperatur +18.56 C.








Efter detta väntade första golfrundan på resan. Banan vi utsett var Äppelgårdens GK på Hallandsåsens norrsida med härlig utsikt.


Nio hål skulle de bli och bra var det. Calles första hål blev katastrof, två bortslagna bollar i buskar och snår.

Och så rundans höjdpunkt 10 hålet som inte skulle spelas men på något sätt spelades ändå. Utslag från en platå med green 125 meter bort. Inga slår ut med bra träff och bollen går mot green rullar sakta mot hål, skall de bli "hole in one" men den stannar 75 cm från hål. Dock visade det sig att det var 15:e hålets green. Inga går lite skamset mot green när tanterna på hålet funderar vad det är för boll som ligger på greenen. Efter detta blir det kaffe och en
sillmacka och skamsen återgång till husbilen.

Nu väntar Skåne med dess slätter.













Vi skall besöka Bosse och Tina i Borsthusens camping i Landskrona. Det har vi bestämt sedan länge. Vi har tur vi får en plats bredvid dem. Bosse och Tina bjuder på middag. Bosse är en mästare på grillning med minigrill. Fläskfilén blev utmärkt men gräset under grillen kommer inte att växa mer i år.

Sedan kommer höjdpunkten "Mulle". Bosse och jag har mycket att bevisa förluster i Barcelona och Wien men här i Borsthusen kom vändningen med övertygande seger även om vissa inblandade inte tyckte det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar