Sidor

måndag 31 december 2012

Florida nyårsafton 2012: Nu är det väntan på 2013.



Nu är det väntan på 2013. Vi hade många bud hur vi skulle göra det. Från att gå ut på restaurang med uppträdande till att äta hemma i huset.

Vädret var fint så större delen av dagen ägnades åt bad i poolen och tennisspelande på samfällighetens rekreationsområde. Här beslutades också att nyårsaftonmiddagen skulle intas i huset för att sedan ta en tur till Disneyområdet för att titta på deras fyrverkeri.

Middagen fixades av den yngre generationen medan Inga och jag kunde slappa med att läsa böcker.
Peter stod för förrätten som bestod av Musselsoppa som var den bästa förrätt som jag ätit under 2012. Patrik och Tobias stod för huvudrätten bestående av baconinlindad oxfilé med rotfrukter, det smakade superbt. Sist men inte minst fixade Linda desserten som bestod utav pannacotta med vit choklad och hallon, det blev kronan på verket.
Mätta och belåtna satt vi oss i bilen för att åka ned till Disney området. Vi visste inte helt var vi skulle åka men vi följde med strömmen av bilar. Med tur och skicklighet kom vi till ”Disneys Down town” där vi hittade en ledig parkeringsplats alldeles vid entrén till området , då var klockan 23:50. Snabbt ur bilen fram till en utkiksplats där vi hurrade in det nya året samtidigt vi på håll såg det maffiga fyrverkeriet.
12 slaget.

Efter det gick vi och strosade i området där många orkestrar spelade. Vi diggade mest en orkester som spelade samba.
Ny nya året har anlänt


Trötta anlände vi hem till vårt hus på Lake Davenport  Boulevard 406, klockan var då 02:00 1:a januari 2013. Bilfärden hem tog en timme (jätte-jättelånga köer) eftersom alla andra Orlandobor förmodligen även var ute och firade nyår.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar