Sidor

torsdag 20 december 2012

Dag 2 i Florida


Tisdag  18 december  
Första dagen i huset med varma reskläderna på, alla kläder i resväskan i Denver. Ingen ”livingfood” frukost heller utan vitt bröd med ett glas” Coka Cola diet” som vi köpte i kvarterets bensinmack.
Ytterligare en besiktning av alla rum och relax-utrymmen runt poolen, Vi blir mer och mer förtjusta av ”Placet”. Vi hittar en julgran i garaget och får även julstämning.
Nu skulle det handlas, fem kilometer bort finns ett köpcenter med varuhuset ”Walmart”. Två timmar tillbringade vi där (det  är det nya pensionärslivet vilket innebär att det skall läsas och kännas på alla förpackningar) sedan hem och lagade Livingfood lunch med min favorit rätt ”Babyspenat”. Vädret är toppen 26 grader, så eftermiddagen tillbringas runt poolen. Det kändes för att bada. Badkläderna i Denver hur skulle det gå? Hur det löste sig berättar jag inte här men vi insåg att vi skall betala för att få poolen uppvärmd framöver.
En promenad till närmaste golfbana där vi pratade med en man att klockan 12:00 imorgon fanns det tid att spela. Vi hann även besöka en AT&T butik för att köpa ett ”amerikanskt” SIM-kort som gör det möjlighet att utan allt för hög kostnad ringa och surfa med våra elektroniska prylar.


Klockan 20:00 ringde det på husets fasta telefon ((gammalmodiga här, det finns även telefonautomater i varuhusen) det var från flygbolaget. Resväskan var nu i Orlando och ett bud skulle komma med den mellan 9:00 – 11:00 pm. Inga höll sig vaken och när de kom kvart över elva så sov jag. Tidsomställningen kräver sitt attribut. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar