Sidor

onsdag 26 december 2012

Florida 24 december Julafton i väntan på att grabbarna kommer.



Ikväll kommer grabbarna, vi skall hämta dem på Orlando internationella flygplats klockan 19:30 men först skall vi spela golf, vår "nya" tradition på julafton. Kanske inte helt då vi gjorde det även hemma i Sverige när det var gröna vintrar för ett antal år sedan.

Traditionen delades även av några amerikaner då vi inte var helt själva på banan. Det var t.o.m så vi var tvungna att gasa förbi några på hål sex då de höll på 20 minuter på varje hål trots att alla hade en egen bil.

När vi spelat klart de 18 hålen började det skymma men jag vår nöjd, förra rundans duffar och vattenbesök hade bytts ut med raka långa utslag, fina inspel och bra puttning. En birde och fler par och rundan slutade på 98 slag,  "yippy".

Nu bar det av till flygplatsen, Tobias och Peter kom först trots att deras plan var lite försenat från sista mellanlandningen i Washington, de hade tidigare även mellanlandat i London där det visade sig att även Tobias resväska försvann. Patrik och Oliver kom en halvtimme senare, de tog vägen över Amsterdam och Minnapolise.


Nu var det bara att lotsa dem hem till huset. Inga som kartäsare i Oliwers och Patriks "stora" Toyota och Tobias och en sovande Peter som kartläsare och jag i våran "lilla" Toyota. Först tog det oss (Tobbe Peter och jag) en viss tid att hitta bilen på flygplatsens stora parkeringsgarage innan lilla Toyotan kunde starta resan mot  huset på Davenport Boulevard 406.

Efter husesyn och lite resesnack så somnade alla gott strax före midnatt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar